Carnitas som sjuder av kärlek, grillspett kyssta av eldslågor, korvar som framgångsrecept – några av Los Angeles bästa matställen finns ute i de mångkulturella kvarteren.
Här får du ett smakprov på USA:s mest älskade streetfoodrätter och chansen att upptäcka själen, hjärtat och den brokiga skaran människor bakom maten.
Carnitas som sjuder av kärlek, grillspett kyssta av eldslågor, korvar som framgångsrecept – några av Los Angeles bästa matställen finns ute i de mångkulturella kvarteren.
Portlands skiftande matscen erbjuder mumsiga tacos på grillad bringa, mäktig mac'n'cheese – och Thuy Phams omsorgsfullt tillagade veganska sidfläsk.
En stad som aldrig sover behöver energi, och i New York finns bränsle för själen i form av räkor med majsgryn, ostig pizza, kryddig halalkyckling och klassiska hotdogs.
Bland festivalstadens po'boys, snoballs och kokta kräftor smakar vi även Linda Greens populära yakamein, som bubblar av inspiration – trots tragedier.
Härligt färsk poke. Saftig kaluagris. Mör, aptitretande kalbibiff. Om du vill uppleva äkta Hawaii-smaker måste du prova rätterna från öns matvagnar och mindre matställen.
Souse – en stark, syrlig buljong med kött och potatis – räddade Souseman Larrys liv i en stad byggd på fritas, pikliz och kubanska smörgåsar.
Release 2022-07-26
USA